High Octane Booster

High Octane Booster is een licht verdovende en verzorgende gel met kruidenolie om vroegtijdige zaadlozing te voorkomen. Mannen met vroegtijdige zaadlozing merken dat de zaadlozing sneller komt dan gewenst. Meestal is dit binnen een minuut. Als we kijken naar de zaadlozing als de manier om voort te planten. Dan is snel klaarkomen en een snel herstel van het orgasme de beste manier om zoveel mogelijk nakomelingen te krijgen. Als de zaadlozing gelijk de afsluiting van een heel prettig seksueel contact is dan willen we dat moment zo lang mogelijk uitstellen.

High Octane Booster

Orgasme uitstellen

High Octane Booster Delay Gel bevat kruidnagel olie waardoor de penis minder gevoelig wordt voor koude/warmte wisseling. Booster Delay Gel is een formule die helpt het orgasme uit te stellen. De gel kalmeert en koelt de huid.

Gebruiksaanwijzing

Te gebruiken voor het geslachtsverkeer. Breng de gel dun aan op de penis en masseer vervolgens in. Test voorafgaand aan regelmatig gebruik door het aanbrengen van een beetje gel op de binnenkant van de onderarm. Stop het gebruik bij een allergische reactie. Voor uitwendig gebruik. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Koel en donker bewaren.

 • Doelgroep

  Mannen (18+)

 • Verpakking

  Pompje met delay gel verpakt in een doosje

 • High Octane Booster

  Ingrediënten

  Aqua, Glyceryl Stearate, Ethylhexyl Stearate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cetyl Alcohol, Glycerin, Ceteareth-20, Alcohol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Arnica Montana Flower Extract, Butyrospermum Parkii Butter, Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Citric Acid, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Trigonella Foenum-Graecum Fruit Extract, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol.

 • Allergenen

  Geen

 • Inhoud

  50 milliliter delay gel