High Octane Dynamite

High Octane Dynamite is een kruidenpreparaat voor mannen die met krachtige stralen veel sperma willen lozen. Het ritmisch samentrekken van de musculus pubococcygeus gaat gepaard met een contractie van de anale sluitspier, het rectum, het perineum, de ejaculatiebuisjes en de spieren rond de penis. Het gecoördineerd samentrekken van al deze spieren heeft als gevolg dat het sperma succesvol naar buiten kan. Het samentrekken gebeurt in een aantal stoten waarbij de eerste intens en kort na elkaar verlopen. Hoe sterker de spieren en steviger het weefsel des te krachtiger de ejaculatie.

High Octane Dynamite

Meer sperma

High Octane Dynamite is voor mannen die veel sperma willen spuiten bij elk orgasme. Natuurlijke ingrediënten in High Octane Dynamite stimuleren de zaadproductie en de kwaliteit ervan. Voor een flinke hoeveelheid sperma bij iedere zaadlozing.

Gebruiksadvies

Slik 2 maal daags 1 tablet met voldoende water. Beste werking is op een niet al te volle maag. Deze dagelijkse dosering niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Bij voorkeur te bewaren op een droge en koele plaats, buiten het bereik van kinderen.

 • Doelgroep

  Mannen (18+)

 • Verpakking

  Pot met 60 tabletten verpakt in een doosje

 • High Octane Dynamite

  Ingrediënten per 2 tabletten

  Maca-Extract PE 5:1 (100 mg), Guarana-Extract (100 mg), Kolanoot-Extract (100 mg), Muira Puama PE 4:1 (100 mg), L-Taurine (50 mg), Zinkmonomethionine 18% Zn (83,4 mg, 100% RI), Ginkgo Biloba (40 mg), L-Arginine (20 mg), Vitamine B3 (18 mg, 100% RI).

  RI = Referentie Inname.

 • Hulpstoffen

  E132, E341, E460, E464, E551, E570, E572

 • Allergenen

  Geen

 • Inhoud

  60 tabletten (51 gram)

 • Inhoud