High Octane Spanish Fly

High Octane Spanish Fly is een kruidige vloeistof dat in een klein flesje wordt geleverd. Enkele druppels zijn vaak al genoeg om de liefde aan te wakkeren. Van oudsher werd Spaanse vlieg gemaakt van de verpulverde overblijfselen van de canthariskever (cantharis vesicatoria), beter bekend als de Spaanse vlieg. Tegenwoordig wordt Spaanse vlieg in diverse vormen aangeboden maar is over het algemeen een slappe imitatie van het oude recept. De Spanish Fly van High Octane doet niet onder voor het oude recept.

High Octane Spanish Fly

Liefdesdrankje voor seksuele potentie

Enkele minuten na inname ervaart de gebruiker een aangenaam warm gevoel in de onderbuik en de gebruiker wordt overwelmd door een heerlijk gevoel van liefde. De gebruiker krijgt een sterke behoefte aan fysiek contact. Vaak uit zich dit in langdurig kussen, strelen en omstrengelen. De aangewakkerde lustgevoelens zorgen voor een sterk verlangen vanuit de schoot en zullen aansporen tot seksuele handeling zoals aanraking van de geslachtsdelen en onbedwingbare behoeften tot masturberen. Hierdoor zal de gebruiker zich verder openstellen voor seksueel contact en zich heel gemakkelijk overgeven aan vergaande seksuele handelingen en vrijheden.

Gebruiksadvies

Neem voor het doorslikken 1 tot 3 theelepels onder de tong, 30 minuten voor aanvang van de activiteit. Gebruik niet meer dan 3 theelepels per 24 uur. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Bij voorkeur te bewaren op een droge en koele plaats, buiten het bereik van kinderen.

 • Doelgroep

  Mannen en vrouwen (18+)

 • Verpakking

  Flesje met 10 milliliter afrodisicum verpakt in een doosje

 • High Octane Spanish Fly

  Ingredienten per 3,3 ml

  Pine pollen tinctuur complex (1,46 ml), Pine pollen tinctuur (0,23 ml), Cupressus sempervirens tinctuur (1,1 ml), Serenoa repens (sabal) tinctuur (0,53 ml).

 • Hulpstoffen

  Alcohol (Ethanol) (58%), Bronwater (30%), Zeewaterplasma (0,22%), Water (5,27%).

 • Allergenen

  Geen

 • Inhoud

  10 milliliter vloeistof (81,3 milligram)