High Octane G-Force

High Octane G-Force is een stimulerende en verzorgende crème die helpt voorkomen dat uw erectie te snel verdwijnt. Mannen zullen dat herkennen als ze er mee te maken hebben. Alles is in orde als uw begint maar de hardheid blijft niet tot de daad voltooid is. Frustrerend en onbegrijpelijk als het uw overkomt. De detumescentie (vermindering van de zwelling) treed te snel in. De aders die het bloed tot dan doorlaten, sluiten. De druk vermindert en laat toe dat de erectielichamen leegstromen. Door te zorgen dat er voldoende druk is blijft de retour dicht.

High Octane G-Force

Stimuleer een hardere erectie

High Octane G-Force biedt ondersteuning bij erectieproblemen en kan tevens gebruikt worden door mannen die hun erectie extra willen bevorderen. De crème stimuleert van buitenaf de doorbloeding naar de penis waardoor het mogelijk is een stevigere erectie te krijgen.

Gebruiksaanwijzing

Breng ongeveer 10 minuten voor aanvang van de seksuele activiteit een beetje crème aan op de penis en masseer dit gedurende 5-10 minuten goed in. Voor het beste resultaat de crème dagelijks gebruiken. Test voorafgaand aan regelmatig gebruik door het aanbrengen van een beetje gel op de binnenkant van de onderarm. Stop het gebruik bij een allergische reactie. Voor uitwendig gebruik. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Koel en donker bewaren.

 • Doelgroep

  Mannen (18+)

 • Verpakking

  Pompje met erectiecrème verpakt in een doosje

 • High Octane G-Force

  Ingrediënten

  Aqua, Glyceryl Stearate, Ethylhexyl Stearate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cetyl Alcohol, Glycerin, Ceteareth-20, Alcohol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Arnica Montana Flower Extract, Butyrospermum Parkii Butter, Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Citric Acid, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Trigonella Foenum-Graecum Fruit Extract, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol.

 • Allergenen

  Geen

 • Inhoud

  50 milliliter erectiecrème