High Octane Predator

High Octane Predator is een kruidenpreparaat voor mannen die het belangrijk vinden dat hun penis lang en dik is. Als elke centimeter telt dan wil je ook het maximale resultaat halen met de juiste ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Mannen die voor High Octane Predator kiezen weten dat ze de hoogste kwaliteit in handen hebben en verwachten dan ook het beste resultaat.

High Octane Predator

Penisvergroting

High Octane Predator ondersteunt een natuurlijke penis vergroting. De samenstelling van ingrediënten stimuleert de aanmaak van een groeihormoon en zorgt voor een betere doorbloeding van de penis. Beide effecten dragen bij aan een grotere en dikkere penis.

Gebruiksadvies

Slik 2 maal daags 1 tablet met voldoende water. Beste werking is op een niet al te volle maag. Deze dagelijkse dosering niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Bij voorkeur te bewaren op een droge en koele plaats, buiten het bereik van kinderen.

 • Doelgroep

  Mannen (18+)

 • Verpakking

  Pot met 60 tabletten verpakt in een doosje

 • High Octane Predator

  Ingrediënten per 2 tabletten

  L-Arginine (200 mg), Tribulus Terrestris-Extract (75 mg), Muira Puama-Extract 4:1 (50 mg), Fenusterols Fenegriek (40 mg), Gehydrogeneerde Vegetarische Olie (40 mg), Zinkcitraat (38,7 mg, 120% RI*). *RI = Referentie Inname.

 • Hulpstoffen

  E170, E460, E551, E572

 • Allergenen

  Geen

 • Inhoud

  60 tabletten (64 gram)