High Octane Titan

Erectiecapsules stimuleren een langdurig harde erectie. Betere erecties en hardere erecties die mannen de kans geven om altijd de beste prestaties te leveren op het juiste moment. Deze snel werkende capsules laten al binnen enkele minuten na inname hun kostbare lading los en de ingrediënten worden snel opgenomen om op de juiste plek hun werking te doen. Alleen de juiste hoeveelheid stikstofmonoxide zorgt ervoor dat de bloedvaten zich ontspannen, waardoor de erectie kan ontstaan.

High Octane Titan

Verbeterde erecties

Deze erectie capsule is speciaal ontwikkeld voor mannen die hun erectie langdurig hard willen houden. De voordelen van het gebruik van Titan erectiecapsules zijn: snel een erectie krijgen, langdurig aanhoudende erectie en een hardere erectie.

Gebruiksadvies

1 dosering bestaat uit 1 capsule (350 mg) en dient minimaal 1 uur voor de seksuele activiteit te worden ingenomen. Neem niet meer dan 2 capsules per 24 uur. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Bij voorkeur te bewaren op een droge en koele plaats, buiten het bereik van kinderen.

 • Doelgroep

  Mannen (18+)

 • Verpakking

  Strip van 6 capsules verpakt in een doosje

 • High Octane Titan

  Ingrediënten per capsule

  Muira Puama Extract (200 mg), Maca Dry Extract (50 mg), Tribulus Terrestris (30 mg), Radix Ginseng (21 mg), Zink Picolinaat (20 mg, 4,1% Zink).

 • Overige ingrediënten

  Gelatine capsule

 • Allergenen

  Geen

 • Inhoud

  6 capsules (2,1 gram)